Η ακίνητη περιουσία του ζεύγους Τζολί-Πιτ μετά το διαζύγιο

Κατηγορία Pictorial, Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Δείτε τα πολυτελή ακίνητα του ζεύγους, αξίας 360 εκατομμυρίων ευρώ, σε όλο τον κόσμο, που αποτελούν το μήλο της έριδος μετά το διαζύγιο.

2231gh54gh54gh45jh6

Πώς θα χωριστεί η μεγάλη περιουσία του διάσημου ζεύγους; Photo: Dimitrios Kambouris. Πηγή: Supplied
v

ΣΕ ΛΟΥΤΡΟ αίματος αναμένεται να οδηγήσει το διαζύγιο Μπραντ Πιτ – Αντζελίνας Τζολί, σχετικά με την ακίνητη περιουσία που κατέχουν από κοινού, η καθαρή αξία της οποίας ανέρχεται στο καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 400 εκατομμυρίων δολαρίων (360 εκατ. ευρώ).
Οι δικηγόροι των δύο πλαυρών ακονίζουν ήδη τα μαχαίρια για να αποσπάσει ο καθένας όποιο καλύτερο φιλέτο μπορεί από την ακίνητη περιουσία του ζεύγους, που περιλαμβάνει μερικά πολυτελή ακίνητα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.
v

ΛΟΣ ΦΕΛΙΖ, ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ

Η κύρια κατοικία του άλλοτε αχώριστου ζεύγους, που οι δημοσιογράφοι αποκαλούσαν «Μπραντζελίνα», βρίσκεται στο Λος Φελίζ στο Χόλυγουντ. Αποτελείται από μια κύρια κατοικία πέντε υπνοδωματίων, με αρκετές άλλες μικρότερες δομές, που περιλαμβάνουν πισίνες και ένα πάρκο για παιδιά.
Να σημειωθεί ότι στο σπίτι αυτό έμενε ο Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον μέχρι το διαζύγιό τους το 2005. Μήπως επομένως το σπίτι είχε κακό Φενγκ Σούι;
Συμβουλή: Καλού-κακού, μην εγκαταστήσετε τον νέο σας έρωτα στο ίδιο μέρος όπου ζούσατε με τον παλιό. Υπάρχουν στον χώρο αρνητικές επιρροές που ίσως βλάψουν τον δεσμό σας.
v

5231gh54gh54gh45jh6

Η κύρια κατοικία του ζεύγους στο Λος Φελίζ. Photo: SΝΑ. Πηγή: Supplied
v

Ορισμένοι εκτιμούν ότι το σπίτι θα το πάρει ο Μπραντ Πιτ, καθώς σε αυτό έχει ζήσει πολύ μεγαλύτερο μέρος της ζωής του απ’ ότι η Τζολί.
Ο Πιτ πλήρωσε 1,7 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει αυτή την ερωτική φωλιά το 1994 από την ηθοποιό Κασσάνδρα Πίτερσον (τη γνωστή Ελβίρα του “Mistress of the Dark”), την οποία ανακαίνισε και επέκτεινε, ώστε να γίνει ακόμη καλύτερη. Παρ’ όλα αυτά, η κατοικία στάθηκε άτυχη και για τους δύο γάμους του Μπραντ Πιτ.
Γιατί όταν σβήνει ο έρωτας, πρέπει να υπάρχει αγάπη και φιλία ανάμεσα στο ζευγάρι. Διαφορετικά, το ζευγάρι χωρίζει. Στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Τζολί τη Δευτέρα, κάνει λόγο για «αγεφύρωτες διαφορές».
v

6231gh54gh54gh45jh7

Στο Λος Φελίζ, ο Μπραντ Πιτ δημιούργησε ένα τροπικό δάσος με πισίνες και τρεχούμενα νερά. Photo: SΝΑ. Πηγή: Supplied

v

ΜΑΛΙΜΠΟΥ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Το ζεύγος Μπραντζελίνα δεν θα μπορούσε να μην έχει σπίτι στο Μαλιμπού, όπου έχουν πολυτελείς επαύλεις όλοι οι σταρ του Χόλυγουντ. Ο Πιτ αγόρασε αυτό το σπίτι το 2005 έναντι 8,4 εκατομμυρίων δολαρίων, περίπου την ίδια εποχή που χώρισε την Τζένιφερ Άνιστον.
Το σπίτι αυτό. που έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια και θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, αξίζει σήμερα 13,75 εκατομμύρια δολάρια.
v

7231gh54gh54gh45jh6

Αυτό το σπίτι στο Μαλιμπού ποιος θα το πάρει; Photo: SΝΑ. Πηγή: Supplied
v

ΣΑΝΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Ο Πιτ και η Τζολί κατέχουν από κοινού ένα εξοχικό στην παραλία της Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια, όπου έκαναν τις διακοπές τους. Το σπίτι αγοράστηκε το 2000 έναντι 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Το παράκτιο αυτό αγρόκτημα των 11 στρεμμάτων βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο State Park Gaviota, περιοχή γνωστή για τις παρθένες παραλίες της.
v

8231gh54gh54gh45jh6

O Πιτ και η Τζολί πήγαιναν για ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο στο εξοχικό τους στη Σάντα Μπάρμπαρα. Photo: SΝΑ. Πηγή: Supplied
v

ΣΑΤΩ ΜΙΡΑΒΑΛ, ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ

Το Σατώ Μιραβάλ (Château Miraval) στη Κορένς, κοντά στο Μπρινιόλ, όπως ονομάζεται η περιοχή στην οποία βρίσκονται το Μονακό, η Νίκαια, η Αντίμπ, οι Κάννες και η Μασσαλία, αγοράστηκε από το ζεύγος έναντι 60 εκατομμυρίων δολαρίων, για να μπορούν να καταφεύγουν σε αυτό, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Εδώ έζησε η Τζολί το διάστημα που ήταν έγκυος στα δίδυμα Νοξ Λεόν και Βιβιέν Μαρσελίν, τα οποία γεννήθηκαν τον Ιούλιο του 2008.
v

8331gh54gh54gh45jh6

Ο Πύργος Μιραβάλ, ένα ιστορικό κτίσμα, έχει ανακαινιστεί πλήρως. Image: Supplied
v

Σε αυτό το σπίτι, με τα 35 υπνοδωμάτια, είναι που ο Πιτ και η Τζολί παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2014, ύστερα από δέκα χρόνια σχέσης. Δεν έχουν άδικο επομένως όσοι υποστηρίζουν ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα.
Η Τζολί θέλησε αυτό το σπίτι για να είναι κοντά στη μητέρα της, τη Μαρσελίν Μπετράν, η οποία πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών στις 27 Ιανουαρίου 2007. Η Τζολί δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με τον πατέρα της, τον διάσημο ηθοποιό Γιον Βόιτ, και αυτό γιατί η αιτία διαζυγίου των γονιών της ήταν οι απιστίες του. Το 2001, προσπάθησαν να συμβιβαστούν μέσα από τη συνεργασία τους στην ταινία “Lara Croft: Tomb Raider” αλλά η σχέση τους και πάλι επιδεινώθηκε. Τελικά, συμφιλιώθηκαν μετά τον θάνατο της Μαρσελίν.
v

8441gh54gh54gh45jh6

To κτήμα του Σατώ Μιραβάλ είναι αρκετά εκτεταμένο και περιλαμβάνει έναν μεγάλο αμπελώνα όπου παράγεται το Miraval Côtes de Provence Rosé. Image: Supplied
v

To Σατώ Μιραβάλ, που βρίσκεται στο Αιξ-αν-Προβάνς (Προβηγκία), 30 χιλιόμετρα βορείως της Μασσαλίας, εδώ και καιρό είναι προς πώληση, μαζί με τα 1.000 στρέμματα του αμπελώνα και την επιχείρηση οινοποιίας.
Εκτός από το κυρίως σπίτι με τα 35 υπνοδωμάτια, ο πύργος περιλαμβάνει βοηθητικές κατοικίες, ένα δάσος, μια λίμνη, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, σιντριβάνια και ένα υδραγωγείο. Μέσα στο κυρίως σπίτι υπάρχουν ένα τζακούζι, μια αίθουσα μπιλιάρδου, ξεχωριστά γυμναστήρια και μια αίθουσα δεξιώσεων.
v

ΦΡΕΝΤΣ ΚΟΥΟΡΤΕΡ, ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ
v

8541gh54gh54gh45jh6

Ο Πιτ και η Τζολί αγόρασαν αυτό αρχοντικό στην ιστορική Γαλλική Συνοικία της Νέας Ορλεάνης. Image: Supplied
v

Ένα άλλο σπίτι που θα βρεθεί στο επίκεντρο του χωρισμού είναι το αρχοντικό που αγόρασε το περασμένο έτος το ζεύγος στην ιστορική Γαλλική Συνοικία της Νέας Ορλεάνης, έναντι 6 εκατομμυρίων δολαρίων.
Πρόκειται για μια διώροφη κατοικία του 1830, με πέντε υπνοδωμάτια και πέντε λουτρά, την οποία ο Μπραντ Πιτ «ερωτεύθηκε», όταν το 2006 γύριζε στη Νέα Ορλεάνη την ταινία «Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον».
Το ιστορικό σπίτι έχει τοίχους με ενετικές διακοσμήσεις, μαρμάρινες επενδύσεις, τζάκια του 19ου αιώνα, ζωγραφισμένες οροφές, εσωτερική αυλή και ξενώνα.
v

ΛΟΡΕΛ ΚΑΝΥΟΝ, ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Η Τζολί αγόρασε σπίτι στο Λόρελ Κάνυον (laurel = δάφνη), ένα σύγχρονο προάστιο του Λος Άντζελες, αλλά είναι ασαφές σε ποιον ακριβώς ανήκει το συγκεκριμένο ακίνητο.
Λέγεται ότι ανήκει στην Αντζελίνα Τζολί και ότι το αγόρασε σχετικά πρόσφατα, για να καταφύγει σε αυτό μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ.
v

8641gh54gh54gh45jh6

To μικρό σπίτι στο Λόρελ Κάνυον του Λος Άντζελες. Image: Supplied
v

Προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν ο γερμανικής καταγωγής Wolfgang Wind, ο οποίος πούλησε το κομψό δύο υπνοδωματίων διώροφο σπίτι έναντι δύο εκατομμυρίων δολαρίων. Το σπίτι έχει δική του πισίνα που παίρνει νερό από έναν καταρράκτη.
v

8651gh54gh54gh45jh6

Η πισίνα και ο καταρράκτης του Λόρελ Κάνυον θυμίζουν σκηνικό από την παραμυθένια σπηλιά του Αλή Μπαμπά. Image: Supplied
v

Εκτός των ακινήτων που αναφέρθηκαν, παραμένει επίσης ασαφές το μέλλον του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Jolie-Pitt Foundation, που χρηματοδοτεί τα παιδικά χωριά SOS. Πρόσφατα δώρισε 1 εκατ. δολάρια στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Το ίδρυμα υποστηρίζουν οικονομικά και άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Έλτον Τζον, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, η Άννι Λένοξ, ο Μπόνο, ο Στινγκ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Έλεν ΝτιΤζένερις.
Όλοι εύχονται να συνεχίσουν το έργο τους και να μην χωριστούν σε φίλους της Τζολί και φίλους του Πιτ, επηρεασμένοι από τον χωρισμό του ζεύγους.
Το πρόβλημα της απιστίας φαίνεται πάντως πως κυνηγά την Τζολί σε όλη τη ζωή της. Λέγεται πως η πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ είναι η ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ.
Λέγεται επίσης πως χώρισε τον Μπίλυ Μπομπ Θόρτον (ήταν παντρεμένη μαζί του την περίοδο 2000-2003) επειδή δεν μπορούσε να ανεχτεί τις απιστίες του.

 


Translate this post