Οι τελευταίες στιγμές ενός ηρωικού 17χρονου

Κατηγορία Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο νεαρός Χουσεΐν θυσίασε τη ζωή του για να σώσει την αδελφή του, προκαλώντας θαυμασμό και συγκίνηση σε όλο τον κόσμο με το θάρρος του.

25798275302751
v

ΜΟΝΟ ήρωα μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τον 17χρονο Χουσεΐν Νταϊτζίκ που έχασε τη ζωή του στο πρόσφατο χτύπημα που έγινε στο Μόναχο.
Ο 17χρονος βρισκόταν έξω από το εστιατόριο McDonald’s, μερικά μόλις μέτρα μακριά από το εμπορικό κέντρο Olympia, με την αδελφή του. Τη στιγμή που άνοιξε πυρ ο δράστης, η αντίδρασή του ήταν άμεση. Έσπρωξε την αδελφή του πέφτοντας μπροστά καθώς έπεφταν οι σφαίρες.
Η αδελφή του Χουσεΐν τραυματίστηκε και ο ίδιος έπεσε νεκρός.
Τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα χαρακτηρίζουν ήρωα τον νεαρό και σίγουρα κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή. Προσθέτουν επίσης ότι ο τραγικός πατέρας του νεαρού υπέστη καρδιακή προσβολή μαθαίνοντας το χαμό του γιου του και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.
Ο νεαρός Χουσεΐν είχε γεννηθεί στη Γερμανία και καταγόταν από τη Θράκη, συγκεκριμένα από τον Άρατο Ροδόπης. Ήταν τρίδυμος με ένα αγόρι και ένα κορίτσι και ζούσε στη Γερμανία με την οικογένειά του.
Ένα από τα πολλά θύματα ενός άτυπου πολέμου, καθώς η βία εξαπλώνεται και απειλεί πλέον όχι μόνο εμπόλεμες, αλλά και μη εμπόλεμες περιοχές.
ν

 


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Translate this post