Ανεπιθύμητοι όσοι ψήφισαν αύξηση ΦΠΑ στα νησιά

Κατηγορία Οικονομία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ψήφισμα του δήμου της Μήλου χαρακτηρίζει ανεπιθύμητους βουλευτές και υπουργούς που ψήφισαν υπέρ της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά.

432GJ234G54HJ54661234

Ο δήμαρχος της Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης χαρακτήρισε ανεπιθύμητους όσους βουλευτές ψήφισαν την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά. Πηγή: Supplied
v

ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ του Κέντρου Πρόληψης Υγείας της Μήλου βρέθηκε χθες ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, ωστόσο ο δήμαρχος αποχώρησε λόγω της απόφαση για αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να υποδεχθώ και τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, όμως οι δήμαρχοι εκτελούμε αποφάσεις του δημοτικού μας συμβουλίου» είπε ο Γεράσιμος  Δαμουλάκης. Και ανέγνωσε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου σύμφωνα με την οποία οι βουλευτές που ψήφισαν την αύξηση του ΦΠΑ είναι ανεπιθύμητοι στη Μήλο. Τόνισε δε πως η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά συνιστά «απώλεια εθνικής κυριαρχίας».

Μετά από την σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης αποχώρησε από την αίθουσα ακολουθούμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κ. Βασίλη Καμακάρη, τις Αντιδημάρχους κυρίες Σοφία Βαμβακάρη και Ζαμπέτα Τούρλου και τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων.
v

532GJ234G54HJ54661234

Ψυχρή υποδοχή επεφύλαξαν την Παρασκευή στον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή ο δήμαρχος και οι κάτοικοι της Μήλου. Πηγή: Supplied
v
Την αποχώρηση του κ. Δαμουλάκη ακολούθησαν ακόμη και οι δήμαρχοι άλλων περιοχών οι οποίοι συμμετέχουν στο 12ο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων που διεξάγεται στη Μήλο, όπως αναφέρει το milosvoice.gr, αφήνοντας εμβρόντητο τον κ. Κουρουμπλή.

 


Κράτα το

Translate this post