Γιάντρα: η μεταμόρφωση της ψυχής

Κατηγορία Wellbeing

Posted by Youmagazine Staff 2|3

 

Με τις γιάντρες λύνουμε προβλήματα και δυσκολίες με τη βοήθεια της ανώτερης ενέργειας. Οι γεωμετρικές απεικονίσεις του ουράνιου κόσμου στην υπηρεσία του ανθρώπου.

2160493286780710

 

Βασικές γιάντρες, η σημασία τους και οι ενέργειές τους

Παρακάτω, ακολουθούν οι διάφοροι τύποι γιάντρας μαζί με τη σημασία τους, τις ενέργειές τους και τους τομείς που επηρεάζουν. Όλες οι γιάντρες συνοδεύονται από ένα μάντρα γραμμένο στα σανσκριτικά που σε συνδυασμό με τη γεωμετρική παράσταση δίνει την απόλυτη δυνατότητα διοχέτευσης των ανώτερων ενεργειών στο δικό μας κόσμο με σκοπό την επίλυση και θεραπεία των προβλημάτων μας.

1. Shri Yantra: Φέρνει γαλήνη, ευημερία, καλοτυχία, επιτυχίες και δύναμη στον κάτοχό της, αλλά και στο σπίτι που την έχει, ελκύοντας κοσμική και νοητική δύναμη. Φέρνει υλικό και πνευματικό πλούτο.
Μάντρα ενίσχυσης: Om Shareeng, Hareeng, Kaleeng, Hareeng, Srimahalakshaiyah Namah

2. Shri Mahalaxmi Yantra: Η ειδική μάνταλα για προσέλκυση πλούτου, επιτυχίας, επίτευξης υλικών στόχων, τελειότητας, υλικής άνθισης και ανέσεων στην ζωή. Μπορεί να τοποθετηθεί στο πορτοφόλι, στο θησαυροφυλάκιο, στις κάρτες ή στο γραφείο.
Μάντρα: Om Shreem Hreem Shree Mahalaxmiyei Namah

3. Shri Maha Mrityunjaya: Για την προστασία της υγείας, για μακροζωία, για βελτίωση της υγείας, για προστασία από πρόωρο θάνατο. Μάνταλα του Σίβα. Διαλύει τον φόβο του θανάτου, τον φόβο για μοιραίες ασθένειες, κινδύνους, για τα κακά πνεύματα ή δυσμενείς πλανήτες και για τα ατυχήματα, ενώ κάνει το άτομο θαρραλέο και υγιές.
Μάντρα: Om Triyambakam Yajamahey, Sungandhim Pushti Vardanam, Uruvar Kamiva Bandhanam, Mrityor Muksheeya Mamritat

4. Shri Durga Yantra: Προστατευτική μάνταλα από ιδιαίτερες δυσκολίες και προβλήματα, από δράση κακών πνευμάτων και από επιρροή κάθε αρνητικής επίδρασης. Πραγματοποίηση επιθυμιών.

5. Shri Durga Bisa Yantra: Μάνταλα που απομακρύνει εμπόδια και φέρνει πρόοδο και επιτυχία στην δουλειά και στις επιχειρήσεις. Σύμβολο δύναμης και αποφυγής δυσκολιών, καθώς και σύμβολο δύναμης που απομακρύνει τη φτώχεια. Στην τσέπη ή στο πορτοφόλι βοηθάει να αποφύγουμε πολλές δυσκολίες.
Μάντρα: Aaeng Hareeng Kaleeng Chamundaye Vichche

6. Laxmi-Ganesh: Ισχυρή διπλή μάνταλα, ιδιαίτερα για ενίσχυση των οικονομικών. Διαλύει εμπόδια στη δουλειά και ζητήματα οικονομικής φύσεως και ελκύει πλούτο και ευημερία. Ιδανική για ξεκίνημα νέας δουλειάς ή για ανοίγματα και διεύρυνση της υπάρχουσας.
Μάντρα: Om Akarshaye Swaha

7. KuberYantra: Προφυλάσσει τα χρήματα της οικογένειας και ενισχύει την προσέλκυση πλούτου. Ανοίγει νέες διόδους εισροής χρήματος, βοηθά στην ανάπτυξη και διασφαλίζει ότι στον κάτοχό της δεν θα λείψουν ποτέ χρήματα και ανέσεις. Οι προτεινόμενες θέσεις είναι στο συρτάρι με τα χρήματα, στο χρηματοκιβώτιο ή στο γραφείο.
Μάντρα: OmYakshyayaKuberayaVaishravanaayaDhanadhanyadiPadayehDhana-DhanyaSamreeddhingMeDehiDapayaSwaha

8. Saraswati Yantra: Ιδανική μάνταλα για την εκπαίδευση, για μαθητές, σπουδαστές, καθηγητές, ανθρώπους των γραμμάτων, επιστημών, τεχνών. Επιτυχία στις εξετάσεις. Απόκτηση γνώσης, σοφίας και έμπνευσης.
Μάντρα: Om Eim Saraswatiyei Swaha

9. Hanuman Yantra: Ισχυρή προστατευτική μάνταλα από ατυχήματα και κλοπές για το σπίτι και το αυτοκίνητο. Δίνει δύναμη, θάρρος και κύρος. Διαλογισμός μαζί με νηστεία σ’ αυτή την μάνταλα για 40 ημέρες μπορεί να μας γεμίσει με γενναιότητα και να διαλύσει κάθε αντιξοότητα.
Μάντρα: Om Sri Hanumante Namaha

10.  Ganapati ή Ganesh Yantra: Προσέλκυση τύχης, διάλυση εμποδίων και ευημερίας. Βοηθάει στην επίτευξη στόχων υλικών και πνευματικών. Χαρίζει επιτυχία. Διευκολύνει νέα ανοίγματα και ξεκινήματα πριν αρχίσει οποιαδήποτε εργασία και διασφαλίζει τη θετική της έκβαση.
Μάντρα: Om Gang Ganpatye Namah

11. Baglamukhi Yantra: Διαλύει την αρνητική ενέργεια, το κακό μάτι, το κουτσομπολιό, καταστρέφει εχθρικές ενέργειες και φέρνει νίκη σε δικαστικές διαμάχες. Φέρνει επιτυχία σε διαγωνισμούς και νίκη πάνω σε κάθε αρνητική δράση. Επίσης προστατεύει από κοψίματα και ατυχήματα και βοηθά σε εγχειρήσεις.
Μάντρα: Om Hareeng Bagla Mukhi Namha

12. VastuYantra: Η μάνταλα του σπιτιού που διορθώνει όλες τις ατέλειες αλλά και τις αρνητικές δράσεις από προβλήματα χωροθεσίας (Φενγκ Σούι) στο σπίτι ή στο γραφείο.

13. Maha Sudarshan: Η μάνταλα του ιερού δίσκου (sudarshan) που συμβολικά διαλύει το κακό και προστατεύει από αρνητικές επιδράσεις. Μάνταλα προστατευτική του θεού Βίσνου.
Μάντρα: Om Namo Narayanaya

14.  Gayatri Yantra: Για ηρεμία και γαλήνη στο νου. Ελκύει βοήθεια και θετική ενέργεια. Μάνταλα γνώσης και πνευματικής σοφίας. Ενδυναμώνει και στηρίζει την πνευματική άσκηση. Οξύνει τη διάνοια και βοηθάει στο να βλέπουμε το καθετί μέσα από ένα φωτεινό νου. Ο κάτοχός του δεν επηρεάζεται από χαμηλές ψυχικές επιδράσεις και κατώτερα πνεύματα.
Μάντρα: OmBhoorbhuvahSwahTatsyaviturVareniyam, BhargoDevasyaDhiMahiDhiyaYonaPrachodyat (Δεν χρειάζεται να το πείτε, φτάνει να είναι γραμμένο!)

15. Sri Santan Gopal Yantra: Φέρνει ευλογίες για την απόκτηση παιδιών. Προστατεύει τις εγκύους από προβλήματα στη περίοδο της κύησης βοηθά στην εκπλήρωση επιθυμιών. Βοηθάει στην απόκτηση παιδιού που θα είναι καλότυχο και θα έχει μακροζωία.
Μάντρα: Om Namo Bhagavate Vasudevaya

16. Putra Prapati Yantra: Ισχυρή μάνταλα για την απόκτηση απογόνου.

17. Pitra Dosh Yantra: Προφυλάσσει από άσχημες σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας.

18. Kanak Dhara Yantra: Η μάνταλα που μεταμορφώνει τη ζωή από κακότυχη σε καλότυχη. Ανοίγει την πόρτα της καλοτυχίας για όλη την οικογένεια και φέρνει απρόσμενα κέρδη, πλούτη.
Μάντρα: Om Shri Mahalakymaye Namah

19. Mangal Yantra: Απομακρύνει εμπόδια στο γάμο, διαφωνίες και εντάσεις στις σχέσεις. Βοηθά στην εύρεση κατάλληλου συντρόφου στη ζωή.
Μάντρα: Om Angarakaya Namaha

20. Mahakali Yantra: Διάλυση των άσχημων και αρνητικών επιδράσεων από ανθρώπους που μας επιβουλεύονται ή θέλουν να μας κάνουν κακό.
Μάντρα: Om Kareeng Kalekaye Namh

21. Sri Kaala Sarpa Yantra: Ολοκλήρωση κάθε τύπου εργασίας, στόχων και ενίσχυση κάθε τύπου επαγγέλματος.
Μάντρα: Om Asteek Munaye Namah

22. Sarva Karya Siddhi Yantra: Επιτυχίες και ολοκλήρωση στόχων σε επαγγελματικές δραστηριότητες, στην πολιτική και για ταξίδια σε ξένες χώρες. Βοηθά στην εύρεση εργασίας, στην υγεία, στη δημιουργία ενός ευτυχισμένου σπιτιού και ενισχύει και τους 7 τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας: Γνώση, Υγεία, Πλούτος, Προστασία, Ευτυχία, Επιτυχία και Δύναμη-κύρος.
Μάντρα: Om Eim Hreem Shreem Kleem Namaha

23. Rin – Mukti Yantra: Διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Ρύθμιση χρεών που οφείλουμε ή μας οφείλουν.

24. Batuk  Bhairav Yantra: Βοηθός των ταξιδιωτών, ιδιαίτερα την νύχτα. Παρέχει ασφάλεια, προστασία από κρυμμένους εχθρούς, φαντάσματα και πνεύματα.

25. Dakshin – Kali Yantra: Διαλύονται αναποδιές, εμπόδια και ανακατωσούρες που δημιουργούν αρνητικά πνεύματα στο σπίτι του κατόχου και επέρχεται ηρεμία και ευημερία στο σπίτι.

26. Sampurna Laxmi Yantra: Όλες οι όψεις της θεάς του πλούτου και της ευημερίας. Ιδανική στο χώρο της δουλειάς.

27. Sri Navagraha Yantra: Η μάνταλα των 9 πλανητών. Απαραίτητη σε κάθε σπίτι για εξομάλυνση των αρνητικών επιδράσεων των πλανητών και ενίσχυσης των ευοίωνων όψεών τους. Χρήσιμη για δύσκολες πλανητικές καταστάσεις σε ζωδιακούς χάρτες.

28. Sri Vashikaran Yantra: Πολύ ισχυρή γιάντρα με εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυξάνει τη δύναμη της γοητείας και έλξης του κατόχου της. Όποιος την έχει αφήνει ισχυρή εντύπωση και ασκεί επιρροή σε όποιον τον πλησιάζει. Επαναφέρει αγαπημένα πρόσωπα. Διορθώνει την αρνητική επίδραση του Κρόνου. Αυξάνει τη δύναμη συγκέντρωσης του νου και προσέλκυσης του κατάλληλου συντρόφου σε διάστημα 40 έως 90 ημερών, σύμφωνα με την αρχαία ινδική παράδοση. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για αρνητικούς σκοπούς. Σας βοηθάει να αφήσετε μια θετική εντύπωση σε φίλους ή άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και να διατίθενται προς εσάς με φιλία και αγάπη.
Μάντρα: Om Lakeem Lakeem Mum Vashyam Kuru Kuru Swaha

29. Sri Bhairav Yantra: Σχετίζεται με τον Κύριο Bhairav που διαλύει τις αρνητικές επιδράσεις και τις επιθέσεις (φωτιά από το τρίτο μάτι του Σίβα που καίει εμπόδια). Ιδανική μάνταλα για αυτοπροστασία και για απομάκρυνση του κινδύνου της φτώχιας- πτώχευσης. Απομακρύνει αρνητικές επιδράσεις του Ράχου και φέρνει καλή τύχη και πραγματοποίηση κάθε επιθυμίας.
Μάντρα: Om Bhairavi Saham

30. Sri Vastu Dosh Nivaran Yantra: Απομακρύνει όλες τις αρνητικές επιδράσεις του vastu–χωροθεσίας στο σπίτι ή στην εργασία. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ό,τι σχετίζεται με την τοποθεσία του κτιρίου και τη θέση-προσανατολισμό των δωματίων που δεν θεραπεύονται εύκολα. Απομακρύνει τις αρνητικές επιδράσεις και ενισχύει τα οφέλη από το καλό Vastu. Θέση: μπορεί να τοποθετηθεί στα θεμέλια του σπιτιού ή σε ένα ιερό.

31. Matsya Yantra: Και αυτή είναι μια γιάντρα για το Vastu του χώρου μας. Όπως ένα ψάρι καθαρίζει από τις ακαθαρσίες μία λίμνη έτσι και η matsya yantra που έχει σύμβολο το θεϊκό ψάρι, διορθώνει το χώρο μας από όλες τις ατέλειες που έχει στην χωροθεσία, από αρνητικές ενέργειες και επιθέσεις. Απομακρύνει τα εμπόδια.
Μάντρα: Om Kleeng Matsyarupay

32. Sri Ram Raksha Yantra: Απομακρύνει όλους τους κινδύνους. Απομακρύνει τα αρνητικά πνεύματα. Εάν στο σπίτι υπάρχουν καυγάδες, αναταραχές και προβλήματα στις σχέσεις φέρνει αρμονία και γαλήνη. Θέση: στο ιερό ή στο κέντρο του σπιτιού πάνω σε κόκκινο ύφασμα. Τοποθετείται Τρίτη ή Πέμπτη.
Μάντρα: Om Sri Ram Jaya Rama Jaya Jaya Rama

33. Sri Lakshmi Prapti Yantra: Προσφέρει πλούτο, ευημερία και καλή τύχη. Βοηθάει στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας. Ο κάτοχός της πάντα και σε οποιεσδήποτε συνθήκες θα έχει χρήματα και ανέσεις για τον ίδιο και για την οικογένειά του. Χαρίζει απόλυτη ευτυχία και επιτυχία στην ζωή. Καλή μάνταλα και για απαλλαγή από χρέη.
Μάντρα: Om Shree Mahalakyamya Namah

34. Chhinnamasta Yantra: Σχετίζεται με θηλυκή θεότητα, την Chhinnamasta που διασφαλίζει τον αέναο κύκλο της διαιώνισης, γέννησης, θανάτου, καταστροφής και επαναγέννησης. Γι’ αυτό απομακρύνει εμπόδια, χαρίζει απογόνους, προστατεύει από φτώχεια, απομακρύνει την αβεβαιότητα από τη ζωή, φέρνει επιτυχία στην εργασία- επιχείρηση ή σε διαγωνισμούς. Ενισχύει την γνώση και αποτρέπει τις αρνητικές επιδράσεις του Ράχου.
Μάντρα: Om Shreeng Hreeng Kleeng Aing Vajravairochniye Hung Hung Phutt Swaha

35. Shanti Karan Yantra: Θεραπευτική μάνταλα, προφυλάσσει από ασθένειες και κάθε είδος αρνητικής ενέργειας. Απομακρύνει την αρνητική ενέργεια των πλανητών, το κακό μάτι και τα κακά πνεύματα.

36. Sri Sudarshan Yantra: Ιδιαίτερα προστατευτική μάνταλα, μαζί με την mahakali προστατεύει τον κάτοχό της από κάθε κακό. Sudarshan είναι ο πύρινος δίσκος που φτιάχτηκε από το ιερό πυρ του ήλιου και ο θεός Bίσνου το εξαπολύει και τιμωρεί το κακό. Θέτει τον κάτοχό του στο κέντρο ενός πύρινου ηλιακού φωτεινού κύκλου και τον προστατεύει.
Μάντρα: Om Namo Narayanaya

37. Sri Lagna Yog Yantra: Αυτή η γιάντρα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αυξάνει τις πιθανότητες για γάμο. Απομακρύνει τα καρμικά εμπόδια που μπορεί να εμπλακούν και να εμποδίσουν τη διαδικασία.
Μάντρα για τις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν σύζυγο: Sat Patim Dehi Parmeshwara
Μάντρα για τους άντρες που θέλουν να αποκτήσουν σύζυγο: Narayani Patim Dehi Shreem Kleem Parameshwari

38. Sri Vishnu Yantra: Ο Βίσνου είναι ο Θεός της συντήρησης στην ινδική τριάδα. Διατηρεί την υγεία, την οικογένεια, τον πλούτο, τα επιτεύγματά μας. Χορηγεί ευλογίες, επιτυχίες και βοηθά να επιτύχουμε τους στόχους μας. Βοηθά στη συντήρηση του καλού και στη διάλυση του κακού.

39. Βhuvaneshvari Yantra: H Θεία Μητέρα Bhuvaneshvari είναι η κυρίαρχη θεότητα αυτού του γιάντρα. Ενισχύει τον χαρακτήρα και το κύρος. Αρρώστιες, εχθροί και προβλήματα εξαφανίζονται. Είναι μια ενσάρκωση της Θεάς Ντούργκα. Διορθώνει τα προβλήματα που φέρνει η σελήνη εάν είναι σε άσχημη θέση στο ωροσκόπιο. Δίνει φαντασία και νίκη στον κάτοχό της.

 

Γιάντρα και Μάνταλες θα βρείτε στον Αιώνιο Ηνίοχο, Σόλωνος 97, τηλ. 210 3830920.

 

Επόμενο: Η γιάντρα του κάθε πλανήτη >

 


1 2 3

Translate this post