Τα “δάκρυα” του Σίβα για θεραπεία και καλοτυχία

Κατηγορία Wellbeing

WELLBEING

Posted by Yoummagazine Staff  | 2/2

 

Πώς τα Ρουντράκσα ή αλλιώς ιεροί καρποί ενισχύουν την ευημερία και μας απαλλάσσουν από ασθένειες και αρνητικά συναισθήματα.

5168903759032
v

ΤΑ ΡΟΥΝΤΡΑΚΣΑ μπορούν να φορεθούν σε μάλα γύρω από τον λαιμό ή σαν βραχιόλι. Μπορούμε να φτιάξουμε το Siddha μάλα, το οποίο αποτελείται από το 1ο έως και το14ο καρπό Ρουντράκσα για να απολαμβάνουμε τις ευεργεσίες και των δεκατεσσάρων καρπών. Τέλος, ανάλογα με συγκεκριμένες καταστάσεις που θέλουμε να επιτύχουμε, μπορούμε να σχηματίσουμε συγκεκριμένους συνδυασμούς καρπών. Έτσι, έχουμε για:
1. ΕΝΟΤΗΤΑ
Συνδυασμός δύο καρπών Ρουντράκσα δύο όψεων μαζί ένα καρπό Gaurishankar. Αυτό απομακρύνει τις αντιθέσεις, αντιπαραθέσεις, διχογνωμίες ανάμεσα σε ανθρώπους και τους βοηθά να έρθουν πιο κοντά συναισθηματικά και με σύνεση. Είναι πολύ καλό για την οικογενειακή ζωή, αλλά και για τις φιλικές και εργασιακές σχέσεις.
2. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ- ΣΑΡΑΣΒΑΤΙ
Συνδυασμός δύο καρπών Ρουντράκσα 4 όψεων και ενός καρπού 6 όψεων (συνδυασμός της Σαρασβάτι). Χρήσιμο για την καλή συγκέντρωση των παιδιών στις σπουδές τους, ενισχύει την μνήμη και βοηθά στην ανάπτυξη ικανοτήτων πάνω στο γράψιμο και την προφορική παρουσίαση.
3. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ- ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΤΗΣ ΝΤΟΥΡΓΚΑ
Συνδυασμός ενός καρπού Ρουντράκσα 9 όψεων και δύο ή τέσσερις καρπούς 5 όψεων. Καλό είναι να φορεθεί στο αριστερό χέρι. Απομακρύνει από τον  ιδιοκτήτη του όλες τις εντάσεις και το άγχος που δημιουργείται μέσα στην οικογένεια από αιτίες, όπως ασθένεια κάποιου μέλους της οικογένειας, σχολικής απόδοσης των παιδιών, αγωνίες για την οικονομική πορεία του/της συζύγου και ανασφάλεια μέσα στην οικογενειακή ζωή. Αυτός που θα το φορέσει θα γεμίσει ενέργεια, δυναμισμό, γενναιότητα και πνευματική δύναμη.

 

Μάλα με 108 χάντρες φτιαγμένο από τον ιερό καρπό Ρουντράκσα.

Μάλα με 108 χάντρες φτιαγμένο από τον ιερό καρπό Ρουντράκσα.

 

4. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Συνδυασμός των 9,10,11 όψεων Ρουντράκσα. Αυτός ο συνδυασμός είναι ευεργετικός όταν θέλουμε να διώξουμε όλους τους φόβους και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσουμε όλες τις αντίξοες καταστάσεις με γενναιότητα και θάρρος. Απομακρύνει τις φοβίες για φαντάσματα. Ιδανικό για περιπτώσεις που δεχόμαστε απειλές ή επιθέσεις. Οι καρποί μπορούν να φορεθούν στο αριστερό χέρι ή γύρω από τον λαιμό.
5. ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΦΥΛΑΚΤΟ
Συνδυασμός των 3,5,10,11 και 12 όψεων Ρουντράκσα που φοριέται γύρω από τον λαιμό. Το 10 και 11 όψεων Ρουντράκσα απομακρύνει τα αρνητικά αποτελέσματα που προκαλούνται από μη ευοίωνους αστρολογικούς συσχετισμούς. Το 3 και το 5 όψεων Ρουντράκσα απομακρύνει τις αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή μας από το δυσοίωνο κάρμα και το 12 όψεων μας παρέχει την πίστη να προχωρήσουμε στη ζωή χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Ήλιου.

 

Ρουντράκσα Εκκρεμές

Ρουντράκσα Εκκρεμές

6. ΝΙΚΗ
Συνδυασμός ενός καρπού 10 όψεων Ρουντράκσα, ενός καρπού 11 όψεων και ενός καρπού 16 όψεων. Ιδανικό γι’ αυτούς που αντιμετωπίζουν νομικές υποθέσεις ή μεγάλο ανταγωνισμό στην προώθηση των εμπορευμάτων τους. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να φέρει νίκη πολεμώντας όλες τις αντιξοότητες και να προσφέρει συγχρόνως προστασία με τον Βίσνου(10) και τον Χάνουμαν(11).
7.  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Συνδυασμός των 7(ΜάχαΛάξμι) και  8(Γκανές) καρπών Ρουντράκσα για να έχουμε κάθε επιτυχία στις επιχειρήσεις μας. Μπορεί να γίνει συνδυασμός και με δύο καρπούς 7 όψεων και ένα 8 όψεων. Ανάλογα με τον τύπο και τη φύση της επιχείρησης μπορούμε να συνδυάσουμε έναν καρπό 7 όψεων και έναν καρπό 8 όψεων μαζί με άλλους καρπούς όπως δίνεται παρακάτω:
Συμπληρώνουμε με έναν καρπό:
9 όψεων για τις εργαζόμενες γυναίκες.
10 όψεων για αυτούς που δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση στην επιχείρησή τους ή θέλουν να αλλάξουν τη βασική γραμμή της. Επίσης βοηθάει όσους είναι ευάλωτοι στην αρνητική ενέργεια και το κακό μάτι.
11 όψεων για να φέρουμε σταθερότητα στη δουλειά. Ενδείκνυται για εμπόρους.
12 όψεων για αυτούς που έχουν επιχείρηση σχετική με παραγωγικές διαδικασίες, κατασκευές και ακίνητα. Γενικά φέρνει επιτυχία σε όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες.
13 όψεων για αυτούς που ασχολούνται με το μάρκετινγκ και για όποια εργασία συνδέεται με την τέχνη.
14 ή 15 όψεων για αυτούς που κατέχουν θέσεις εξουσίας και για όσους ασχολούνται με εισαγωγές-εξαγωγές, αγορές ακινήτων και κερδοσκοπική αγορά όπως το χρηματιστήριο.
ν
Μπορείτε να προμηθευτείτε Ρουντράκσα από τον Αιώνιο Ηνίοχο, Σόλωνος 97, τηλ. 210 3830920.
ν

< Επιστροφή

ν


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

1 2

Translate this post