12 σημάδια ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου

Κατηγορία Σχέσεις & Σεξ

ΣΧΕΣΕΙΣ  | 2/2

Από την Ελευθερία Καλλέρη

 

v

7. ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑ
v

01536278256314
v

Βέβαια, κάθε άντρας μπορεί να πάρει στο κορίτσι του ένα δώρο. Αυτό που έχει σημασία είναι αν το δώρο του είναι ποιοτικό, αν δεν το περιμένεις και αν πρόκειται για κάτι που το έχεις ανάγκη. Μην κάνεις όμως ποτέ το λάθος να του ζητήσεις να σου κάνει δώρο ένα δαχτυλίδι αρραβώνων!

v

6. ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ

ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΙΝΕΜΑ
v

01536278256315
v

Αν το αγόρι σου σού προτείνει να βγείτε έξω ένα Σάββατο βράδυ για να δειπνήσετε και μετά να δείτε μια ταινία, αντί να βγει με τους φίλους του, σίγουρα είναι ερωτευμένο μαζί σου. Το ίδιο για να γευματίσετε στην παραλία μεσημέρι Κυριακής. Είναι ακόμα καλύτερα αν σε αφήσει να διαλέξεις εσύ την ταινία ή το μέρος όπου θα πάτε. Περιττό να πούμε ότι αυτό είναι αμφίδρομο, που σημαίνει ότι κάποιες φορές πρέπει να παρακολουθήσεις το είδος της ταινίας που θέλει αυτός. Θα τον κάνεις πιο ευτυχισμένο και θα σε ερωτευτεί ακόμα περισσότερο.

v

5. ΝΙΩΘΕΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
v

01536278256316
v

Το να τον διεγείρεις ή να τον εμπνέεις εσύ και μόνο εσύ, σημαίνει πολλά. Φυσικά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο σεξ και στον έρωτα. Όταν κάποιος σε αγαπάει, δεν αισθάνεσαι μόνο το σώμα του, αλλά και την ψυχή του. Πώς είναι το σεξ μαζί του; Υπάρχει ρομαντισμός ή απλά «βουρ στο ψητό»; Τον ενδιαφέρει αν ικανοποιείσαι ή κοιτάζει μόνο τη δική του ευχαρίστηση;

v

4. ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ

ΜΑΖΙ ΑΓΚΑΛΙΑ
v

01536278256317
v

Είναι όμορφο να είσαι κοντά με κάποιον. Σημαντικό ρόλο σε μια σχέση παίζει η τρυφερότητα. Το να μοιράζεστε μαζί στιγμές, κρατώντας ο ένας τον άλλον αγκαλιά και συζητώντας. Τις στιγμές αυτές μοιράζεστε το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον σας. Μιλάτε για τη ζωή σας, λέγοντας ακόμη και ανόητα πράγματα που δεν μπορείτε να τα μοιραστείτε με άλλους. Το κάνει αυτό μαζί σου ή απλώς δεν βλέπει την ώρα να φύγει;

v

3. ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑ
v

01536278256318
v

Το να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου δεν είναι πάντα εύκολο. Ωστόσο, κανείς δεν θα πει σ’ ένα κορίτσι που το φλερτάρει «σ’ αγαπώ», αν δεν το εννοεί πραγματικά. Αν λοιπόν σου πει ότι σε αγαπά και ότι θέλει να είναι μαζί σου για μεγάλο χρονικό διάστημα και υπάρχουν και άλλα σημάδια που ταιριάζουν με τις συμβουλές μας, τότε ο τύπος είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου!

v

2. ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ

ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ
v

01536278253308
v

Η εμπιστοσύνη –η αμοιβαία εμπιστοσύνη– είναι η βάση κάθε σχέσης. Και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις ενστικτωδώς. Αν ο φίλος σου σού εμπνέει εμπιστοσύνη και ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του, αυτό είναι υπέροχο. Αν κι αυτός μπορεί να σε εμπιστευτεί, έχουμε την τέλεια σχέση. Η εμπιστοσύνη είναι από τα πιο σημαντικά για τη διατήρηση ενός δεσμού.

v

1. Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ
v

01636278256320
v

Όπως λέει η παροιμία «ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται». Όταν κάποιος είναι ερωτευμένος, το δείχνουν όλα επάνω του: η φωνή του, το βλέμμα του, το πρόσωπό του, το χαμόγελό του, οι κινήσεις του. Και όταν σε βλέπει, αφήνει αναστεναγμούς ευχαρίστησης. Αν όταν σε αγκαλιάζει, δεν θέλει να σε αφήσει, είναι σαν να σου λέει: «Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο τυχερός είμαι που σε έχω στα χέρια μου!» Αυτό είναι το πιο αψευδές δείγμα ότι σε αγαπάει πραγματικά, και γι’ αυτό του δώσαμε την πρώτη θέση.

 

< Επιστροφή

 


1 2

Translate this post